BARSI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG

SZLOVÁKIAI REFORMÁTUS KERESZTYÉN EGYHÁZ

ÉlesztŐ 2024

2024. 06. 18. | Meghívó | 0 hozzászólás

Ha elmúltál 16, vagy akár 25 is, és szeretnél 5 csodálatos napot tölteni remek társaságban, változatos programmal, akkor ez számodra a legmegfelelőbb alkalom!

Az ÉlesztŐ találkozót kétévente szervezzük meg, melynek célja az, hogy együtt töltsünk 5 napot jó kedvben, hitben megerősödve, Istent dicsőítve, Isten igéjét, valamint élő bizonyságtételeket hallgatva, azokból tanulva.

Azt mondják, a keresztyén élet kezdete nem egy döntés vagy kijelentés,hanem egy találkozás. Találkozás valahol, valamikor azzal a Krisztussal, aki magát áldozta az emberért. Ez a találkozás mindent elsöprő és megváltoztató, nyomában egyre zsugorodik sok régi szokás, miközben növekszik valami új, addig talán ismeretlen. Ez a találkozás lassan képes átalakítani a gondolkodásunkat, formálni a döntéseinket és megváltoztatni az érzéseinket.

De mivé változtat pontosan? Milyen valójában a keresztyén élet? Mit jelent mások elé élni az evangéliumot? Az idei Élesztőn ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre keressük majd a választ, remélve, hogy a hét végére keresztelő Jánossal együtt, őszintén vallhatjuk: „Neki növekednie kell, nekem pedig kisebbé lennem.”Horváth Veronika

főkoordinátor

Regisztráció: https://eleszto.sk