BARSI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG

SZLOVÁKIAI REFORMÁTUS KERESZTYÉN EGYHÁZ

EGYHÁZMEGYEI VERSENY – gyerekek és fiatalok

2021. 01. 17. | Meghívó | 0 hozzászólás

Kedves Fiatalok!
Kedves Gyerekek!
Bár idén elmaradtak egyházmegyei vetélkedőink, úgy gondoltuk, nem kell teljesen verseny nélkül maradnotok! A vírushelyzet legnagyobb „sztárja” 2020-ban a mindenki által viselt arcmaszk, ezzel függ össze versenyfelhívásunk is!
A lenti képen a „főszereplő” látható – az orvosi maszk, amit ki kellene dekorálnotok! Lehet rá ragasztani, festeni, krétával rajzolni, vagy egyéb eszközzel díszíteni – ez a fantáziátokra van bízva, a lényeg hogy megfeleljen az alkotásotok a verseny témájának, ami pedig a következő:
Érkezik a karácsony!
Fontosnak érezzük, hogy ezekben a bizonytalan időkben is tudjunk várakozni, és örülni Isten ajándékainak, bízva abban, hogy megőriz bennünket és szeretteinket. Tehát: munkára fel! Elkészült maszkjaitokat pedig fotózzátok le és a képeket küldjétek el névvel és életkorral ellátva a Barsi Református Egyházmegye Facebook-oldalára, messengeren, vagy a következő e-mail címre: csrevesz@gmail.com. Mi pedig feltöltjük őket, hogy minden olvasónk láthassa, milyen ügyesek vagytok. Határidő: december 20-a, este 8 óra. A verseny eredményét december 23-án írjuk ki. Egy alkotó egy maszkkal versenyezhet!
A korcsoportok a következőek:
1. Óvodások
2. 1-2. osztályosok
3. 3-4. osztályosok
4. 5-6. osztályosok
5. 7-9. osztályosok
6. Középiskolások
Szeretettel gondolunk Rátok, Isten áldását kívánva, a Barsi Református Egyházmegye lelkészei nevében:
Révész Csilla
lelkipásztor, Zselíz
2020. november 13.