BARSI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG

SZLOVÁKIAI REFORMÁTUS KERESZTYÉN EGYHÁZ

EGYHÁZMEGYEI VERSENY – felnőttek

2021. 01. 17. | Meghívó | 0 hozzászólás

Kedves Felnőtt Testvéreink!Idén elmaradt Egyházmegyei majálisunk, amelyre minden esztendőben szép pályamunkák érkeztek… A vírushelyzetre való tekintettel egyházunk működésének jelentős része az online térbe került át. Azonban úgy gondoltuk, buzdítani szeretnénk azokat a Testvéreket, akik szívesen alkotnak! Ennek értelmében meghirdetjük a 2020. esztendő egyházmegyei versenyét, melynek egyik főszereplője az arcmaszk lesz.
Az első versenyfeladat pedig a következő: szebbnél szebb, kézzel varrott/hímzett/dekorált arcmaszkokat várunk, levélküldeményként a zselízi lelkészi hivatalba (Želiezovce, nám.SNP.7, 93701). A beérkezett maszkokat lefotózzuk, a képeket pedig a Barsi Református Egyházmegye Facebook-oldalára töltjük fel, hogy minden olvasónk láthassa, milyen ügyes gyülekezeti tagjaink vannak! Mindenki egy maszkkal versenyezhet. Határidő: december 10-e, este 8 óra. A verseny eredményét december 15-én írjuk ki. Az elkészült maszkokra terveink szerint licitálni lehet majd, a befolyt összeget jótékony célokra használjuk fel.
A második versenyfeladat: az előző évekhez hasonlóan meghirdetjük vers és esszé-író vetélkedőnket is. Szeretettel várjuk a fogalmazásokat, maximum két A4-es oldal terjedelemben. Téma: Isten gondot visel rólunk! A munkákat a Barsi Református Egyházmegye Facebook-oldalára kérjük elküldeni, messengeren, illetve a következő címre: csrevesz@gmail.com.
Szeretettel biztatunk minden kedves Testvérünket, hogy vegyen részt az alkotás örömében!
Isten áldását kívánva, a Barsi Református Egyházmegye lelkészei nevében:
Révész Csilla
lelkipásztor
Zselíz
2020. november 13.